Hva er fordelene ved å konvertere til islam?

Da'wah (invitasjon til islam)
Tekstinnstillinger
  • Mindre Liten Medium Stor Større
  • Standard Helvetica Segoe Georgia Times

Spørsmål:

Islam er en religion som er fulgt av 1,8 milliarder mennesker i verden, men hva får de egentlig ut av det? Hva er altså fordelene ved å bli en muslim?

Svar:

Det er mange fordeler ved å konvertere til islam. Noen av dem er:

Man danner et personlig og direkte forhold til Gud ved å tilbe Ham alene, uten behov for mellomledd. Man føler dette personlige forholdet og er klar over at Gud vet alt og er der for å hjelpe.

En person forstår den sanne hensikten med hans eller hennes liv, som er å anerkjenne Gud og følge Hans bud.

En person er forsynt med et lys, som veileder vedkommende gjennom livet. Islam har svar på alle situasjoner, og man vil alltid vite hva man bør gjøre i alle livets aspekter.

Man finner sann glede, ro og indre fred.

Ved å konvertere til islam er alle ens tidligere synder tilgitt, og man starter et nytt liv i fromhet og rettskaffenhet. Og som en muslim, når man gjør en feil deretter, kan man alltid angre til Gud som tilgir synden til dem som angrer til Ham oppriktig. Det er ingen mellomledd eller skapte vesener man gjør bekjennelser til.

Man oppnår frelse fra Helvete, som alle profeter har advart mot.

Den største fordelen er at en muslim er lovet belønningen av Gud om evig Paradis. De som er velsignet med Paradiset, vil leve i evig lykke uten noen form for sykdom, smerte, eller sorg. Gud vil være fornøyd med dem og de vil være fornøyd med Ham. Selv den laveste i rang blant Paradisets beboere vil ha ti ganger mer enn denne verden, og de vil få hva enn de ønsker. I Paradiset er det faktisk gleder som intet øye noen gang har sett, intet øre noen gang har hørt, og intet sinn noen gang har tenkt på. Det vil være et svært virkelig liv, ikke kun spirituelt, men også fysisk.


Dette spørsmålet er besvart av IslamQA.no.

0
Delinger

Følg oss på Facebook!

Hold deg oppdatert på når det kommer ut nye spørsmål og svar ved å følge oss på Facebook.

0
Delinger